ALEJANDRA

15.06.2012 12:25

L’Alejandra, té 37 anys, i va néixer a Mar de Plata, Argentina. És de professió chef però darrerament dedica el 100% del seu temps a la seva filla Miranda, de 15 mesos. Li agrada molt llegir, però bé, tampoc té gaire temps, endevineu perquè?

 

Quan temps fa que vares arribar de Mar de Plata?

Fa 10 anys

Quin va ser el motiu que et va dur a aquest país?

Buscant una millor qualitat de vida

Què és el que t’agrada més de la ciutat on vius

Tot, la seva antiguitat, modernitat, diversitat, la llum

Quines diferencies hi ha entre Argentina  i el nostre país, pel que fa maternitat?

Aquí el temps de baixa per maternitat és més ampli, i la sanitat pública funciona bé, a Argentina no és així: hi ha un sistema privat associat als treballs semblants als que tenen als EEUU. El que tenen allà que és molt bo són les guarderies, que son gratuïtes i molt bones

Tens pensat ensenyar al teu fill les costums i tradicions de la teva terra?

Si, indirectament estarà influenciada per la meva manera de parlar i menjar. Per la resta no hi ha gaires diferencies.

 

La recepta de la ALEJANDRA

Empanades:

 Discos per empanades,

 500 *gr de vedella picada,

2 cebes grans,

Un pebrot,

Dos ous durs,

50 *gr de panses,

un ou per pintar

All molt (molido)

 Sal

Pimentón i comino una miqueta.


Posar a la pella les cebes amb el pebrot i la sal, després la carn. A apagar el foc i afegir-hi la resta d'ingredients.

Emplenar els discos de les empanades (en argentina es diu repulgue, que és la manera de tancar-les).

Pintar amb ou batut i posar al forn fins que estiguin daurades (més o menys 20 minunts)