IOGA PER A EMBARASSADES i AMB NADONS

05.02.2013 11:30

Al centre cívic St. Narcís, els dimarts d'11:30h a 13h, fins el 30 d'abril, ofereixen classes de ioga per a embarassades a un preu que fa riure. Ets a temps fins el 31 de gener per a fer la inscripció, no t'encantis! Mira el que ofereix aquest curs:

Durant l'embaràs la dona està més sensible i receptiva i per aquest motiu és un moment molt especial per practicar ioga. Durant les sessions de kundalini ioga per embarassades practicarem les postures més adients per preparar-nos per al moment del part, així com per millorar les molèsties físiques que van sorgint durant la gestació... (més info)

www.girona.cat/web/ccivics/cat/cursos_fitxa.php?idReg=2666&espai=1

TAMBÉ OFEREIXEN IOGA AMB NADONS, encara que el període d'inscripció hagi passat, no perds res en preguntar si queden places.

El curs és també un espai per el nadó que gaudirà del teu exercici complementant-se amb tu: a vegades participant activament, a vegades potser dormirà, altres gaudirà de la teva atenció, petons i ganyotes mentre treballes amb el teu cos. Si ha de menjar li pots donar el pit o el biberó quan ho necessiti, tot té el seu temps i el seu espai!

www.girona.cat/web/ccivics/cat/cursos_fitxa.php?idReg=2645&espai=1