LA FRED NO CONGELA LES IDEES

30.11.2012 10:00

 

Encara ens queden dies de mal temps i hem pensat en aprofitar-los al màxim i, si ens hem de quedar a casa, fer d'un dia trist i gris un dia ple de colors, rialles i records. Què no sabeu com? Per això pensem nosaltres, perquè vosaltres només hagiu d'actuar!

Que us sembla la idea de crear un COLLAGE FAMILIAR? Només has de preparar alguna cartolina o cartró, cola i l'ingredient principal que escolliu, tant poden ser unes revistes, com unes fotos o afegir-hi dibuixos. Comença a tenir bona pinta, oi que si?

Si no teniu clar quin tema voleu plasmar no patiu, comenceu a fer pluja d'idees entre tots i deixeu que els pekes deixidein la majoria d'elles, es sentiran protagonistes i es una forma de practicar la confiança.

A nosaltres ens agrada la idea de fer un de les últimes vacances o de l'últim dia en familiar en aquell indret que tant ens va agradar a tots, així, cadascú, posarà el seu punt de vista de com va viure aquell moment. Barrejarem els tres ingredients: agafarem les fotos escollides entre tots, revistes antigues i dibuixos per acabar de guarnir! 

També podeu buscar retalls dels vostres hobbies, mascotes, àpats favorits, dibuixos dels pekes del que feu junts o com ells us veuen, o que cadascú faci una part del dibuix i els ajunteu en el quadre... tot allò que us passi pel cap serà una gran idea! Nosaltres hem trobat aquestes per internet, pq veieu que tot s'hi val i us quedarà genial ;-)

         

                                                                     

 

US ANIMEU?

 

Si voleu compartir les vostres creacions amb nosaltres ho podeu fer a:

giropekes@gmail.com

www.facebook.com/GiropekesGirona